Un tânăr de 19 ani din Parva, fost elev la elev la Colegiul Silvic Transilvania Năsăud, a fost găsit mort de familia lui, spânzurat în şura casei. Neluţu Moisă a lăsat, în urmă cu două zile, un bilet de adio în care i-a scris mamei lui că o iubeşte şi că „va dormi în şură”. Tatăl, care lucrează în Arabia Saudită, a venit de urgenţă acasă ca să asiste la înmormântarea singurului său fiu, arată cei de la Timpulonline.ro.Moise Ionut

Pe pagina de Facebook a tânărului, fotografia de copertă are următorul mesaj: „Unii oameni cred că a fi puternic paginaînseamnă să nu simţi durerea. În realitate, cei mai puternici oameni sunt cei care o simt, o înţeleg şi o acceptă”.

Tot aici, mesajele de adio curg: „Mi-ai fost coleg, prieten şi verişor ….Dar drumul tău pe acest pământ s-a sfârşit. În urma ta a rămas doar durere şi întrebări fără răspuns. Ai lasat un imens gol în sufletul meu… Ai lăsat doar amintirile frumoase pe care ni le vom reaminti la orice pas. Mama t , tatal tau ce o să facă acuma fără tine ???  Cine o să îi mai strige mamă şi tată??? Cine o sa poată să le înţeleagă durerea ??? Cine ???Cine ???”, a scris Flori Alexi.

Citește mai multe aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here