Nu mai puțin de 1 milion de lei cere daune un tânăr din București de la compania de telefonie mobilă de la care a cumpărat um telefon, care apoi i-a explocat în buzunar.

Totul s-a întâmplat la liceul din București, unde învăța băiatul în 2017 când s-a întâmplat teribilul incident. Telefonul, prospăt cumpărat de la o companie de telefonie mobilă i-a explodat în buzunar, fără să fie existat vreun motiv pentru acest lucru. Lichidul care s-a scurs din telefon i-a ars piciorul, așa că fostul elev de liceu a decis să dea în judecată compania.

Un tânăr solicită despăgubiri foarte mari după ce telefonul i-a explodat în timp ce se afla în buzunar

„La un moment dat a simțit o explozie în buzunarul în care se afla telefonul și a început să-l ardă cumplit, simțind cum i se scurge pe picior un lichid foarte fierbinte. A încercat cu mâna dreaptă să scoată telefonul din buzunar, însă acidul care se scursese din telefon l-a ars, astfel că nu a putut să mai pună mâna, degetele fiindu-i arse. În timp ce striga după ajutor, datorită durerii cumplite, a ieșit alergând din clasă, iar un coleg mai curajos a reușit, cu eforturi considerabile, să îi dea jos pantalonii, întrucât aceștia se lipiseră de piciorul său, practic se lipiseră de piele”, se arată în chemarea în judecată a tânărului.

Doar că în urma expertizei tehnice a telefonului s-a stabilit că în el pătrunsese apă, acesta fiind motivul exploziei. La interogatoriu din sala de judecată, băiatul a negat că ar fi vărsat vreun lichid pe telefon. Cu toate acestea, judecătorii tribunalului București au decis să nu îi dea câștig de cauză tânărului, care acum este bun de plată. Mai exact trebuie să plătească șase mii de lei cu titlul de cheltuieli de judecată companiei de telefonie mobilă. Tânărul va contesta decizia instanței la Curtea de Apel.

Citește și: Doi șoferi, implicați în accidente rutiere, depistați sub influența alcoolului la volan

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.