Un incident dramatic a avut loc în noaptea trecută în județul Botoșani, unde un șofer în vârstă de 25 de ani a fost rănit grav în urma unui incident cu forțele de ordine. Potrivit informațiilor de la Monitorul de Botoșani, tânărul a fost împușcat de polițiști după ce a refuzat să oprească la solicitarea acestora și a încercat să spargă un baraj al Poliției.

Evenimentul a avut loc pe drumul dintre Dorohoi și Botoșani, în apropierea localității Văculești. Șoferul, originar din județul Suceava, se afla la volanul unui microbuz și nu a reacționat la semnalele agenților de poliție. Sursele indică că înainte de interacțiunea cu poliția, șoferul ar fi fost însoțit de alte două mașini, care au dispărut în momentul în care polițiștii au deschis focul.

Pentru a stopa vehiculul condus de tânăr, agenții au folosit focuri de armă, atât în plan vertical, cât și înspre direcția mașinii. Din păcate, două dintre gloanțe l-au lovit pe șofer, care a fost transportat de urgență la spital. Conform rapoartelor, acesta a fost dus direct în sala de operații pentru intervenții chirurgicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.