În Bistrița-Năsăud se întâmplă și lucru bune și demne de pomenit, spune prefectul Stelian Dolha. Într-o conferință de presă, acesta a dat-o drept exemplu pozitiv pe Floarea Pavelean, șefa Serviciului de Pașapoarte Bistrița-Năsăud, care a ales să își împartă bonusul cu doi dintre subalterni.

”Se întâmplă şi lucruri pozitive în Instituţia Prefectului. Doamna Floarea Pavelean, care este şefa Serviciului de Paşapoarte, o să primească o bonificaţie de 30% din salariu. Aşa sunt regulile, şeful primeşte bonificaţie. Pe mine m-a surprins plăcut şi vreau să dau exemplu pentru toate instituţiile, doamna nu îşi ia bănuţii și îi bagă în buzunar, ci îi împarte la doi angajaţi din subordinea domniei sale, pentru că vrea să-i recompenseze şi să-i stimuleze. E un lucru frumos. Euchiar vreau sp scot la lumină și astfel de aspecte. Nu mai vreau ca Instituţia Prefectului să fie plană, vreau, dacă se poate, să fim un model pentru celelalte instituţii, cât îmi stă mie în măsură. Eu nu am mai auzit ca un şef de serviciu să ia bonusul şi să-l împartă, dar haideţi să-i dăm exemple pe astfel de angajați care fac lucrul ăsta”, a declarat prefectul Stelian Dolha.

Prefectul a mai spus că bonusul vine de la Ministrul Afacerilor Interne, cel mai probabil pentru că acest serviciu funcționează foarte bine în județul Bistrița-Năsăud.

”Serviciul Pașapoarte funcționează foarte bine în Bistrița-Năsăud. E un serviciu model. (…) Am rămas surprins când am aflat că profesori universitari de la Cluj vin să-şi facă paşapoartele în Bistriţa-Năsăud. Asta pentru că funcţionează foarte bine, mult mai repede”, a mai menționat prefectul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here