Un tânăr român, tatăl unei copile de trei luni, a murit luna trecută, după ce a fost accidentat de un autoturism, el fiind martor la un accident, potrivit Adevărul.

Bogdan Chiriţă, în vârstă de 21 de ani, din Argeş, care avea o fiică de trei luni, a murit luna trecută, la câteva zile după ce a fost izbit violent de un autoturism pe Clay Lane, în timp ce căra în braţe colete, fiind martor la accident.   

O campanie de strângere de fonduri demarată în memoria sa şi pentru a-i susţine familia îndurerată. Până în prezent s-au strâns peste 18.000 de lire sterline, după ce oameni cu inima bună din toată Marea Britanie au donat mii de lire sterline.   

Florentina Roxana Duicin, care a lansat campania, a declarat: „Situaţia este complicată pentru partenera lui, deoarece ea a născut în urmă cu trei luni, iar acum ea şi fetiţa au rămas singure şi au nevoie de ajutorul nostru. Sper, prin această strângere de fonduri, să le putem oferi o mână de ajutor atât soţiei, cât şi copilului”.   

Autorităţile din Marea Britanie fac apel la oricine a fost martor la coliziune sau care a văzut oricare dintre părţi înainte de incident să ia legătura cu ofiţerii de poliţie.   

Citește și: Bârgăuan, pericol public, plasat doar în arest la domiciliu! A fost prins de mai multe ori șofând beat și fără permis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.