Pe Calea Moldovei, Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, îşi va deschide un magazin care va fi construit lângă Penny, cu care va forma un complex comercial. Planul urbanistic este în consultare publică.

„În conformitate cu prevederile art. 60 din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul, modificată şi republicată, Primăria municipiului Bistriţa supune spre consultarea populaţiei documentaţia de urbanism:

Plan Urbanistic de Detaliu „Construire complex comercial format din Magazin Penny Market şi Magazin mixt Altex”, pe un teren situat în intravilanul municipiului Bistriţa, str. Calea Moldovei, nr. 15, beneficiar S.C. COMETEX S.R.L.”, informează municipalitatea.

„Terenul care face obiectul lucrării este un teren proprietate privată a lui Mathe Francisc şi Oana şi are o suprafaţă de 1.966 mp. Se va studia o suprafaţă de 7.501 mp, aferentă complexului comercial. Există o promisiune de cumparare între Mathe Francisc şi SC Cometex SRL. Necesarul de parcaje calculat este: pentru magazinul Penny Market – 30, pentru magazinul Altex – 34. Pentru complexul comercial se propun 114 parcări (din care 3 pentru persoane cu dizabilităţi)”, se arată în PUD. 

După consultare, documentaţia este supusă aprobării Consiliului Local al municipiului Bistriţa, devine act administrativ şi este opozabil în instanţă.

5 COMENTARII

 1. vasile 14.11.2016
  Am vizitat azi magazinul. Marfa pana-i lumea, pe doua nivele imense ca suprafata si preturi accesibile.
  Am fost insa dezamagit total de modul de organizare:
  1. Nu este posibil ca, la aceste dimensiuni, magazinul sa aiba doar 2 case de marcat. De cum intri, te socheaza, in partea dreapta, masele de oameni asteptand zeci de minute (cred ca si ore) sa plateasca, mai ales ca unii platesc cu card, altii cer facturi pe firma, etc. Ce face cel care isi ia o baterie, sa zicem (cum am vrut eu si am renuntat)? Cat sta?
  2. Am cautat, pe nivelul 2, pe cineva sa imi dea niste informatii. Am gasit, intr-un tarziu, o fata foarte agitata, care nu facea, efectiv, fata numarului mare de oameni si care s-a scuzat spunand ca sunt numai 2 persoane pe nivel (!?)si in acel moment cealalta persoana lipsea. Reamintesc ca, in toate magazinele de profil si nu numai, in momentul in care ai intrat, fie si numai sa arunci o privire, cineva se si infiinteaza langa tine intreband cu ce te poate ajuta. Si asa e si normal sa fie.
  Daca asa a demarat acest frumos market, nu-i vad un viitor prea stralucit (aviz patronilor).

  • Tot eu sunt, imi cer scuze, am uitat punctul 3: Atentionez pe cei care vor sa viziteze magazinul (si au ce vedea), sa se asigure ca nu au nevoie de toaleta, pentru ca unitatea nu dispune de asa ceva. Mi s-a specificat exista o toaleta, dar are voie numai personalul (cel total subdimensionat).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.