Un minor în vârstă de 14 ani a dispărut ieri, de la domiciliul din localitatea Dumitra, din județul Bistrița-Năsăud. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi SNUAU 112, pentru a anunţa imediat Poliţia! 

Poliţia a fost sesizată în urmă cu puțin timp cu privire la faptul că ieri, 31 Martie, în jurul orei 17:00, POP IONUȚ-RAUL, în vârstă de 14 ani, a părăsit domiciliul și nu mai este de găsit. 

Semnalente: înălțime 150-155 cm, 45kg, ochi căprui, față ovală și păr șaten. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni închiși la culoare de tip camuflaj verde, negro, maro, tricou cu mânecă scurtă de culoare albastră și papuci de culoare neagră cu o dungă albă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau patrule de poliție, ori să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

În vederea localizării și depistării minorului polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus căutarea la nivel național a minorului. Totodată, au fost alertate toate echipajele și efectivele aflate în teren, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, precum și alte instituții de menținere a ordinii și siguranței publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.