Misiunea „dearMoon“ este programată pentru 2023. Solicitanţii trebuie să îndeplinească două criterii: ar trebui să promoveze „orice activitate” se desfăşoară pentru „a ajuta şi alte persoane şi o societate mai bună” şi sunt „dispuşi să sprijine alţi membri ai echipajului care împărtăşesc aspiraţii similare”, a spus el. „Vreau ca oameni din toate mediile să se alăture”, a spus el într-un videoclip pe Twitter, adăugând că va plăti pentru întreaga călătorie.

„Am cumpărat toate locurile, aşa că va fi o călătorie privată”, a adăugat miliardarul. Maezawa, un magnat al modei şi colecţionar de artă, a spus anterior că intenţionează să invite „artişti” pentru călătoria cu racheta Starship, dar că actualul proiect „va oferi oamenilor din întreaga lume şansa de a se alătura acestei călătorii”. „Dacă te vezi artist, atunci eşti artist”, a spus el. Anul trecut, el a lansat, de asemenea, o căutare pentru o nouă iubită care să i se alăture în călătorie, dar a anulat din cauza „sentimentelor mixte”.

Maezawa a fost ales în 2018 primul pasager privat care urmează să zboare în jurul lunii de către SpaceX, compania deţinută de Elon Musk. Misiunea va fi prima călătorie a oamenilor spre lună din 1972.

Citește și: OMS: este nerealist să credem că pandemia se va încheia anul acesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.