Un foc de armă a fost tras asupra unui tren de pasageri

333

Un foc de armă a fost tras în geamul unui tren de persoane care circula de la Timișoara la Reșița, incidentul s-a produs în timpul nopții de miercuri spre joi, în urma acestuia nu au fost persoane rănite.

 

Poliția Transporturi Feroviare Reșița a fost sesizată prin apel la 112, miercuri seara, cu privire la faptul că asupra trenului de persoane Regiotrans 16.113 Timișoara- Reșița, s-a tras din exterior un posibil foc de armă. Automotorul aparține unui operator privat, iar o alică a pătruns în compartiment, prin geam, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Incidentul a avut loc imediat după ce trenul a plecat din gara Colțan, din județul Caraș- Severin, conform martorilor.

„Echipa operativă deplasată la faţa locului, din care a făcut parte şi un poliţist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, nu a identificat proiectile sau fragmente de proiectil. Au fost însă ridicate probe, urmând a se efectua o expertiză criminalistică. Cercetările continuă în vederea clarificării stării de fapt, sub coordonarea Parchetului competent”, a arătat IPJ Caraş-Severin, conform Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here