Sursa foto: Evz

Europarlamentarul Maria Grapini se arată stupefiată de lipsa de mobilizare a românilor. Aceasta spune că prea puțini sunt cei care s-au deranjat să semneze inițiativa care ar permite statului să confiște averile dobândite ilicit.

„Multi, foarte multi romani sunt revoltati -pe buna dreptate- din cauza furturilor si a imbogatirii fara munca cinstita. Dar s-a pornit din septembrie o initiativa cetateneasca pentru a avea o lege prin care sa se controleze cum s-au acumulat marile averi. Daca se va demonstra ca au platit impozit pe fiecare leu din averea acumulata,ramane cu ea. Daca se va constata ca nu se poate justifica averea prin veniturile legal inregistrate, averea sa fie confiscata!

Ma intreb de ce nu se solidarizeaza mai multa lume cu aceasta initiativa? Nu sunt 100000 de oameni in Romania suparati pe cei care au furat si fura???? Fara solidaritate nu putem schimba lucrurile! Eu mi-am asumat sa strang semnaturi cu toata echipa din Timis si le multumesc cetatenilor care s-au alaturat! Initiativa cetateneasca este publicata in Monitorul Oficial din 12 septembrie 2022.La acel text putem aduce amendamente cu ajutorul dumneavoastra! STOP ABUZURILOR”, transmite Maria Grapini.

Citește și: O tânără și-a dat foc în grădina casei, după ce și-a turnat benzină pe corp

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.