Daniel Ghita, senator PSD, participa la sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului in care se voteaza Proiectului Legii bugetului de stat si a Proiectului Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2021, la Palatul Parlamentului, marti, 2 martie 2021. EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Deputatul PSD Daniel Ghiță a explodat după ce a participat la parada de 1 Decembrie. Ghiță acuză că accesul la locurile din față a fost restricționat pentru românii de rând. Ghiță spune că oamenii au fost ținuți departe de paradă cu garduri și jandarmi și ceartă politicienii.

„Azi, la Arcul de Triumf, aveau voie să stea in față doar politicienii și invitații lor! Poporul, fără invitație: avea interzis!!! Erau garduri, jandarmi, parcă omul de rând e un dușman al României ? Nu vă este rușine ? Sunt deputat, dar sunt egal cu omul de rând. Toți suntem egali!

Umiliți poporul român exact de Ziua României! Tot poporul român, are și avea dreptul, fără invitație să stea in față la Arcul de Triumf! Ïn bază cărui legi faceți aceste discriminări, garduri și selecție ? La Tebea a fost la fel.

România are cetățeni de grad 1 și cetățeni grad 2? Cine vă dă acest drept să faceți această selecție? România este a poporului român! La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români! La mulți ani, românilor de pretutindeni!” , scrie Daniel Ghiță pe Facebook.

Citește și: Un sociolog critică parada militară de 1 Decembrie: Nu înțeleg de ce trebuie să ne mândrim cu Armata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.