Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat ieri o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri, fiind efectuate 4 percheziții domiciliare, în municipiul Cluj-Napoca și în localități situate în județul Cluj.

Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind arestate preventiv.

Din cercetări a reieșit că, din 2021 și până în prezent, cei bănuiți ar fi procurat și comercializat către diverși consumatori, droguri de risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 3.029,3 grame de cannabis, 1.166,4 grame de 3-CMC și alte 15 grame de ciuperci halucinogene.

De asemenea, au mai fost descoperite și ridicate 3 telefoane mobile, peste 46.000 de lei, două cântare de mare precizie și un aparat de vidat.

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați, de 29 și 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, respectiv municipiul Bistrița, iar în cursul zilei de astăzi, 3 octombrie, au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, care a dispus pe numele acestora măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.