Un bărbat din Botoșani a încercat să se trateze singur de COVID luând 2 pastile de paracetamol la 4 ore timp de mai multe zile. Din păcate starea lui s-a agravat si a decedat. Medicii spun că supradoza de paracetamol ar fi fot un factor.

Un botoşănean infectat cu SARS COV 2 a murit după ce s-a tratat singur acasă abuzând de paracetamol anuntă Monitorul de Botoşani. 

Bărbatul a fost depistat pozitiv la SARS-COV 2 dar a preferat să rămână şi să se trateze acasă, deşi se simţea rău. A luat supradoze de paracetamol sperând că se va vindeca mai repede. Mai precis, aşa cum afirmă medicii a înghiţit câte două pastile de paracetamol la patru ore, mai multe zile la rând. 

„A luat timp de mai multe zile câte două comprimate de paracetamol odată la patru ore. Starea lui era foarte gravă, cu saturaţie mică de oxigen în sânge”, declară medicul Andreea Stărică.  Bărbatul a ajuns în cele din urmă la spital, în stare critică. După numai 24 de ore a intrat în stop cardio-respirator şi a murit. Pe lângă faptul că avea COVID-19, bărbatul şi-a distrus ficatul şi cu paracetamol în exces, conform Adevărul.ro.

Citește și: Gest extrem al unui copil de 14 ani din Răcăteșu! A decis să-și încheie socotelile cu viața

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.