Un incendiu a izbucnit miercuri, la un autobuz care circula pe ruta Bistrița-Slătinița, pe DJ 172G, și transporta 16 pasageri. Flăcările s-au extins cu repeziciune, astfel că autovehiculul s-a făcut scrum. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Bistrița a intervenit astăzi, pe DJ 172G, în Slătinița – localitate componentă a municipiului Bistrița, la un incendiu izbucnit la un autobuz.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, nu au fost înregistrate victime.

„Cei 16 pasageri și conducătorul auto au ieșit din autobuz pe cont propriu, în siguranță. 

Conducatorul auto a asigurat prima intervenție cu stingătorul din dotare, dar incediul s-a extins cu repeziciune. În momentul în care pompierii au ajuns la locul solicitării, incendiul se manifesta generalizat, la întreg autobuzul. 

Incendiul a fost lichidat rapid, fără extindere la vecinănăți/pădure”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Evenimentul este cercetat de polițiști.

„Din primele date, la un autobuz condus de un bărbat de 69 de ani, din Bistrița, în timp ce efectua o cursă regulată de călători pe ruta Bistrița – Slătinița, a izbucnit un incendiu.

În urma incendiului nu au rezultat răniri de persoane, autovehiculul fiind distrus în totalitate. Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de distrugere din culpă”, a transmis Crina Sârb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Imagine
Imagine
Imagine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.