Studenții, masteranzii sau doctoranzii, cu vârsta de până în 30 de ani, se pot scrie la Olimpiada de Comunicare Politică, ediția a- IV-a, organizată de Tineretul Social Democrat, inclusiv azi, 31 martie.
Participarea la olimpiadă poate fi individuală sau în echipă de câte 2 membrii, iar aceștia se pot înscrie la adresa de email: inscrieriocp4@gmail.com, unde vor atașa CV-ul și datele personale de contact.

„Doresc să-i încurajez pe toți tinerii din județ, care vor să își dezvolte abilitățile de comunicare politică și de strategie, într-un mediu dinamic, profesional și atractiv, să se înscrie la această ediție a Olimpiadei de Comunicare Politică, organizată de TSD. Având în vedere că tema competiției din anul acesta este „Alegerile locale 2016″, se vor dezvolta proiecte de comunicare aplicabile la nivel local. Eu împreună cu echipa mea vom oferi sprijinul necesar tuturor tinerilor din județ care se vor înscrie în această competiție națională”, a precizat președinte TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan Gruia.

Olimpiada de comunicare politică se adresează tinerilor Competiţia îşi propune să promoveze performanţa, excelența şi creativitatea, să descopere aptitudinile de comunicatori ale concurenţilor, care vor fi încurajate şi valorificate.

„Olimpiada este un prilej bun pentru participanți de a-și testa abilitățile în domeniul comunicării politice, dar și pentru noi de a intra în contact direct cu tinerii și de a testa ideile lor mai curajoase. Olimpiada a testat în fiecare ediție noi idei, total diferite față de cele mult vehiculate în spațiul public. Așa cum am testat anul trecut ideea cu Victor Ponta candidat USL la președinție, anul acesta îi întrebăm pe tineri cum arată candidatul lor online. Poate decide Facebook-ul primarul unei localități? În mediul online, campania negativă este mai eficientă decât cea pozitivă? Pot fi ONG-urile mult mai implicate în comunitatea locală? Cât de importantă e integritatea candidatului pentru rezultatele campaniei? Cât contează caracterul candidatului și cât programul său? Toate acestea sunt întrebări care vor avea cu siguranță un răspuns în urma acestei ediții a Olimpiadei de Comunicare Politică”, a declarat Gabriel Petrea, Secretarul General al Tineretului Social Democrat.

Olimpiada de comunicare se va desfășura în două etape. În perioada 6-15 aprilie va avea loc prima fază a competiției, iar între 18 aprilie și 3 mai, cea de-a doua. Competiția se va încheia în data de 7 mai, când va avea loc și premierea finaliștilor.

Mai multe detalii pe www.olimpiadadecomunicarepolitica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.