Turnătorul la securitate Gheorghe Onul, uns, prin vot deschis, preşedinte al Uniunii Comunelor Grănicereşti Năsăudene!

377

Dictatură! UCGN a fost capturată în întregime de PSD. Ultimul act s-a consumat joi, 10 mai! Fostul turnător la Secu, primar în funcţie la Salva, Gheorghe Onul, a fost repus preşedinte. Restul pesediştilor şi-au împărţit Consiliul Director! În bătaia de joc a Legii de funcţionare a asociaţiilor şi fundaţiilor, a Codului Civil şi a statutului acestei organizaţii NONGUVERNAMENTALE!

 

În sala de şedinţe a O.S. Someş Ţibleş din Năsăud, amenajată într-o clădire revendicată de urmaşii foştilor grăniceri, s-a desfăşurat joi, 10 mai, ultimul act din scenariul de capturare a Uniunii Comunelor Grănicereşti Năsăudene de către hoardele pesediste, pe fondul Adunării Generale anuale ale organizaţiei. Practic, pe motivul aprobării bilanţului financiar pentru anul 2017, câr-mâr, fostul Executiv a organizat şi alegerea noului preşedinte!? Care, ce să vezi, este tot fostul preşedinte! Adică turnătorul Securităţii, dovedit de Curtea de Apel Bucureşti, nimeni altul decât primarul de şase ori mincinos al comunei Salva, pesedistul Gheorghe Onul. Care, în declaraţile de preluare a celor şase mandate consecutive la conducerea Primăriei Salva a minţit cu neruşinare, că nu ar fi colaborat cu fostele organe de securitate. Tupeu, nu glumă!


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei.

Florica Dura,

Scriitor şi jurnalist, activist civic, delegat din partea fostei comunităţi grănicereşti Sîntioana în Adunarea Generală a UCGN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here