Tudorel Toader face acuzații de ultim moment

153

După declarațiile Procurorului General, Augustin Lazăr, Tudorel Toader face precizări în legătura cu protocolul SRI-PG, în care susține că a primit o copie din 2009 din care lipseau ultimele două pagini.

Ministrul Justișiei, Tudorel Toader, a publicat un mesaj pe Facebook, intitulat „Simple precizări”, în care declară:

„16 martie 2018, într-o emisiune televizată, solicitam desecretizarea Protocolului din 2009. 19 martie 2018, am formulat o solicitare scrisă, adresată PICCJ, prin care am solicitat declanşarea procedurii de desecretizare a respectivului Protocol. 20 martie 2018, la MJ am primit o copie a Protocolului din 2009, mai puţin ultimele două pagini, astfel încât nu se ştia cine au fost semnatarii. Ulterior, am primit şi ultimele două pagini, cu menţiunea faptului că din eroare au ajuns tot la CSM!

Ministrul Justiției a făcut precizarea în contextul în care Augustin Lazăr a afirmat că toate aspectele în privința protocoalelor au fost transmise către Consiliul Superior al Magistraturii și Ministerul Justiției, adăugând că săptămâna viitoare va fi publicată întreaga corespondență, informează stiripesurse.ro.

3 COMENTARII

 1. Ma… domnul ministru al justitiei are dreptate. Prea le rade in nas tuturor si le da cu zeflemeaua plina de arogantza… , batandu-i la c*r pe actualii guvernanti de la „ciolan” … cu propriile legi pe care si le-au facut , cum a fost mai ales atunci cand au destituit-o pe Kovesoaie… si efectiv domnul Lazar, si-a batut joc de cei de la guvernare … sfidandu-i cu atitudinea sa prin care a ridicat-o-n slavi . Ba a mai si pus-o intr-o functie foarte inalta… unde sa-si poata bea cafeaua amandoi dimineatza inainte de a se apuca de actiuni cu „sesizarea din oficiu ” …
  Ar trebui acest „Minister Public „… sa fie desfiintzat si sa treaca total in subordinea si controlul Puterii Judecatoresti ( al Ministerului Justitiei ) si nu lasati independenti, sa faca ce le taie capul, fara sa se subordoneze nimanui si fara sa dea socoteapa pentru ceea ce fac .
  Apreciez ca prea sunt o putere in stat, care asa cum spune si domnul Tariceanu, sunt un „stat paralel ” si pe care nu-i poate struni si controla decat doar Bunul Dumnezeu, cand ii mai „selecteaza” din cand in cand . . .

 2. ,,Intre porcii orwellieni cu carnet de partid ALDE, ultimul pe listă, cu voia dvs, e un ministru zis al justiţiei, care-şi bate zilnic joc de misiunea sa de a sluji naţiunii, statului de drept şi prezervării drepturilor cetăţenilor. Nu-l cunosc personal pe Tudorel Toader. Şi sper să fiu scutit şi pe viitor de foarte discutabila plăcere de a mă afla în proximitatea acestui personaj onctuos, incult şi încuiat, dotat cu o limbă oribilă de lemn şi demn, deşi extrem de mediocru, de panoplia celor mai odioase şi buboase figuri ale nelibertăţii româneşti din ultimul veac.”

  Citeste mai mult: adev.ro/peae08

 3. Ptr ” porcii orwallieni” …
  Stimate domn, daca ministrul justitiei este atat de prost precum il faci dumneata, inseamna ca dumneata esti cel putin cu ” 2 palmi ” … mai ” sus” … Ma mir ca nu te pune pe dumneata ministru al justitiei …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here