foto: Arhivă

Aproape 30 mc de material lemnos în valoare de aproximativ 10.000 lei au fost confiscați marți de polițiștii bistrițeni, în urma unor controale efectuate alături de angajații Gărzii Forestiere, pe raza județului. Totodată, au fost aplicate amenzi în cuantum total de 8.000 lei.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în data de 21 mai, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în colaborare cu specialiști ai Gărzii Forestiere Cluj au acționat pentru combaterea activităților ilicite în domeniile economice specifice exploatării, prelucrării și comercializării materialului lemnos și combaterea braconajului piscicol.

„Au fost verificate 3 transporturi de material lemnos, fiind constatate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.000 de lei pentru abateri la regimul silvic, conform Legii 171/2010.

De asemenea, ca măsuri complementare, în cadrul acțiunii desfășurate, a fost confiscată cantitatea de 28,93 metri cubi de material lemnos, în valoare de 9769,03 lei”, a transmis sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.