Traian Băsescu: N-am nicio îndoială că respingerea Olguţei Vasilescu a fost un joc între Dragnea şi Iohannis

238

Traian Băsescu a afirmat, joi, că nu are niciun dubiu asupra faptului că respingerea Olguţei Vasilescu a fost un joc în doi, între Liviu Dragnea şi Klaus Iohannis, iar dovada este că preşedintele s-a mulţumit să numească „un incompetent” la Transporturi, pe Răzvan Cuc.

„Jocul în doi. Nu mai am nici o îndoială că respingerea Olguţei Vasilescu a fost un joc în doi, un joc între Dragnea şi Iohannis. Ca dovadă, imediat ce dintre cei propuşi a dispărut Olguţa Vasilescu , preşedintele s-a mulţumit la transporturi şi cu un incompetent de teapa lui Răzvan Cuc. Recunosc, nu plâng de grija sau de mila Olguţei, dar mă înfurii când cineva vrea să mă păcălească”, a scris Traian Băsescu, joi pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Daniel Suciu în funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării, precum şi cel al lui Răzvan Cuc în funcţia de ministru al Transporturilor. Propunerile pentru cele două ministere au fost transmise şefului statului, miercuri, de către premierul Viorica Dăncilă.

CEx al PSD a decis, marţi, propunerea lui Suciu şi Cuc pentru cele două ministere, în contextul în care Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici au anunţat că îşi retrag candidatura de la Dezvoltare şi Transporturi, după ce şeful statului a refuzat, în mai multe rânduri, numirea acestora.

Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici au condus interimar portofoliul Transporturi, respectiv cel a Dezvoltării, interimatul expirând miercuri.

Olguţa Vasilescu fusese propusă iniţial la Ministerul Transporturilor, însă preşedintele Klaus Iohannis a refuzat semnarea decretului de numire. Ulterior, Vasilescu a fost propusă pentru portofoliul Dezvoltare, însă şi de această dată şeful statului a refuzat numirea acesteia.

1 COMENTARIU

  1. Pe Cuc nu-l cunosc dar Suciu este total paralel cu functia de la Dezvoltare. Nici studii, nici experienta, doar executie politica…Dar ce sa ne miram, de ani buni nu mai avem ministrii specialisti pe domeniul pe care-l conduc. Sunt doar niste simpli executanti umili ai directivelor partidului care i-a impins pe functie, ca asa e la noi… Pe undeva e normal, daca esti constient ca n-ai nici o calitate pentru a ocupa scaunul ala, dar te-ai vazut ministru sau secretar de stat peste noapte fiindca tovarasul sef de la partid a zis asa, sigur ca executi tot ce ti se transmite de sus, ca altfel zbori in 3 secunde. Si uite asa ne pricopsim cu o gasca de impostori pe functii de conducere, peste tot in administratia tarii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here