Un bărbat din Braniștea a fost găsit înecat, la o balastieră aflată pe malul Someșului, pe raza aceleiași localități. Polițiștii și inspectorii de Muncă au demarat câte o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment, întrucât bărbatul era angajatul respectivei balastiere.

Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean, un echipaj SMURD și pompierii din cadrul ISU Bistrița-Năsăud au fost alertați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, la o balastieră de pe malul râului Someș, o persoană se află în stare de inconștiență în apă.

„Pompierii au găsit la locul indicat un bărbat înecat, prins sub o plută. Victima a fost extrasă și predată echipajului medical care a aplicat protocolul de resuscitare, dar din nefericire bărbatul în vârstă de 53 de ani nu a răspuns manevrelor și astfel a fost declarat decesul acestuia la fața locului”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 53 de ani este din Braniștea, și era angajat al balastierei.

Cadavrul va fi transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cauza decesului.

În cauză polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru lămurirea împrejurărilor producerii evenimentului, fiind totodată anunțat și Inspectoratul Teritorial de Muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here