Tovarăşul de vânătoare al lui Radu Moldovan, mare inspector la CSM

3749

Gaşca de vânători supranumită ”Garda felină şi forestieră” formată în jurul actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a suferit şi beneficiat de schimbări de proporţii. Membrii acestui ”grup non-infracţional” ba au fost cercetaţii de fraţii lor de arme, arestaţi, trimişi în judecată ori au tot urcat profesional. De data aceasta în vizor îl avem pe inspectorul de la CSM, Ianoş Gheorghe. Adică, procurorul ce a făcut un salt impresionant de la Parchetul Beclean la CSM în urmă cu opt, unde a rămas şi în prezent. Dar asta nu e tot, ghiciţi ce are trecut în CV-ul său la secţiune hobby, distinsul procuror? Da…ştim…dacă zici hobby şi Radu Moldovan în acelaşi paragraf ai răspunsul simplu: vânătoarea.

Şi cum ”fraţii de arme” îşi au spatele, mai nou, se zvoneşte prin târg că Ianoş vine la Bistriţa în vizită de ”recunoaştere” şi de fapt îşi notează numele altor magistraţi ce trebuie ”zguduiţi”. Pentru a crea o diversiune, se-ntoarce la Bucureşti, bine-mersi, şi îşi roagă colegul preferat să înceapă cercetări punctuale pe anumiţi procurori şi judecători din judeţul nostru.  Părerile sunt împărţite. În târg sunt mulţi oameni ce susţin că Ianoş e un om cu caracter integru dar şi guri ce vorbesc despre frica pe care acesta o induce printre magistraţii bistriţeni, becleni şi năsăudeni.


Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare…

1 COMENTARIU

  1. Ma da pusca cu amortizor de zgomot… nu prea am vazut a fi legala la vanatoare … sau mai degraba aia seamana a pusca cu glontz expulzat cu aer din butelie sub presiune … ( aer comprimat ) … care este interzisa la vanatoare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here