Averile persoanelor menționate diferă în funcție de cota acțiunilor companiilor în care aceștia sunt implicați. Venitul acestora poate crește de la o săptămână la alta.

  1. Elon Musk – a preluat conducerea clasamentului, acesta lucrează la revoluționarea transportului pe pământ și în spațiu. Cele mai cunoscute proiecte ale acestuia sunt Tesla și SpaceX. În prezent companiile acestuia sunt evaluate la 189,7 miliarde de dolari.
  2. Jeff Bezos – este fondatorul Amazon și are o avere estimată la 185,7 miliarde de dolari, și acesta a investit în energie regenerabilă și transport interstelar.
  3. Bernard Arnault – directorul LVMH, deține în prezent 154,5 miliarde de dolari din diferite afaceri, cele mai cunoscute fiind Sephora și Louis Vuitton.
  4. Bill Gates – fondatorul Microsoft deține aproximativ 122 miliarde de dolari, acesta este și cofondator al fundației Bill & Melinda Gates implicată în multiple teorii ale conspirației privind vaccinarea împotriva coronavirusului.
  5. Mark Zuckerberg – este fondatorul și CEO Facebook, Instagram precum și a altor proiecte similare. Acesta deține 97,9 miliarde de dolari.
  6. Zhang Shanshan – este cel mai bogat chinez, acesta a fondat Nongfu Spring, cel mai mare producător de produse alimentare din China. Totalul afacerilor acestuia sunt estimate la 90,1 miliarde de dolari.
  7. Larry Ellison – a fost cofondator Oracle din 1977 până în 2014, în prezent este directorul mai multor filme de consultanță IT.
  8. Warren Buffet – unul dintre cei mai buni investitori din istorie, deține Berkshire Hathaway un conglomerat de peste 60 de companii, printre care Duracell și Restaurantele Dairy Queen, averea acestuia este estimată la 88,6 miliarde de dolari.
  9. Larry Page – este cofondator Google, și acesta este interesat de dezvoltarea tehnologiilor în afara Terrei prin compania sa, Planetary Resources. Averea acestuia este de 79,2 miliarde dolari.
  10. Sergey Brin – cofondator Google, deține în prezent 77 miliarde de dolari și companii precum Alphabet, companie implicată în administrarea Google.

Citește și: Cine sunt cei mai bogați europarlamentari. Liberalii în fruntea topului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.