Grupul TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, se implică în lupta cu noul virus COVID-19 și donează 60.000 de lei Spitalului Județean de Urgență din Bistrița, respectiv 25.000 de lei Spitalului Orășenesc Băicoi, pentru a susține eforturile locale de prevenție a răspândirii noului coronavirus.  

Banii alocați de Grupul TeraPlast vor fi folosiți de unitățile medicale pentru achiziționarea de echipamente medicale, medicamente și alte produse necesare pe timpul pandemiei de coronavirus, când resursele sunt foarte importante pentru sistemul public de sănătate.

„Grupul TeraPlast și-a asumat deja rolul de companie care se implică activ în viața societății și are o atitudine responsabilă față de oameni și mediu. Demersul nostru de a dona 85.000 de lei către spitalele din Bistrița și Băicoi este un alt pas pe care îl facem în această direcție. Știm cu toții că sistemul medical este cel mai greu încercat în această perioadă și este important ca fiecare dintre noi să sprijine așa cum poate România în criza declanșată de noul virus COVID-19. Dincolo de această contribuție, Grupul TeraPlast este determinat să își continue activitatea cât mai aproape de parametrii normali, în condițiile date, contribuind astfel la bunăstarea comunităților locale și a economiei naționale, a declarat Alexandru Stânean, CEO TeraPlast Group.

Grupul TeraPlast a luat deja măsuri în privința prevenirii răspândirii coronavirusului și la nivel intern. Astfel, managementul Grupului a luat decizii în acest sens încă de acum două săptămâni, în acord cu informațiile și recomandările transmise de către autoritățile competente, cu care reprezentanții Grupului comunică permanent pentru a monitoriza și actualiza, după caz, măsurile implementate, în funcție de evoluția situației. Totodată, prioritatea management-ului Grupului este asigurarea continuității activității pentru a le oferi celor peste 1.200 de angajați stabilitate și siguranță la locul de muncă în condițiile economice din prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here