Tehnica de furt din mers cu 80 de km la oră

313

Inventivitatea hoţilor din Suedia nu are limită. O dovedesc imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în camioanele unei companii de curierat. Hoţii dau spargerea chiar în momentul în care camioanele merg cu 80 de kilometri pe oră. Au reuşit să fure aşa, colete în valoarea de peste un sfert de milion de euro.

Potrivit Digi24, o companie de curierat din Suedia a descoperit cum se volatilizează bunuri de valoare înainte de a ajunge la clienţi. Pentru că au dispărut lucruri de aproape 250.000 de euro.

Au constat cu suprindere că, în timp ce camioanele mergeau cu 80 de kilometri la pe oră, doi bărbaţi, urcaţi pe capota unui automobil care mergea în spate, deschideau uşile şi scotoceau în colete.

Aceștia nu furau tot, ci doar lucrurile mai valoroase, în special gadgeturi sau produse electronice. După care coborau, tot pe capota maşinii din spate şi închideau uşile.

Hoţii, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 45 de ani, au fost arestaţi. Poliţia suedeză a transmis că, deşi ştia că acest mod de a fura a fost folosit şi în alte ţări europene, este pentru prima oară când se confruntă cu metoda.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here