om dupa gratii

Tânărul din Bistrița, care este acuzat de proxenetism și violență în familie și reținut de polițiști pentru 24 de ore, a fost arestat preventiv, marți. Acesta și-a obligat concubina să practice prostituția, iar la finele lunii februarie, a bătut-o, cauzându-i leziuni care au nevie de circa două săptămâni de vindecare.

Bistrițeanul acuzat de proxenetism și violență în familie a fost dus luni în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Bistrița, cu propunere de arestare preventivă. Instanța a ajuns la concluzia că sunt suficiente motive pentru ca tânărul să fie trimis pentru următoarele 30 de zile după gratii. 

„La data de 3 martie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița a admis propunerea de arestare preventivă formulată față de tânărul de 26 de ani, din Bistrița, cercetat pentru violență în familie și proxenetism”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud .

Acesta a fost depus în centrul de Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistriţa-Năsăud, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și violență în familie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here