Tânăr din Sîngeorz-Băi prins cu numere false la mașină! Autovehiculul figura radiat

338

 

Un tânăr din Sîngeorz-Băi este anchetat de polițiști, după ce a fost prins conducând în municipiul Bistrița un autovehicul neînmatriculat și cu numere false.

 

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii Biroului Rutier au oprit, joi, în trafic pentru control un tânăr de 25 ani, din Sîngeorz-Băi, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza municipiului Bistrița.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoutilitara nu este înmatriculată, aceasta având aplicate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare. Autoutilitara în cauză figurează ca fiind radiată din circulație”, a precizat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Astfel, polițiștii rutieri efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

1 COMENTARIU

  1. Pai, „ciu.r.l.anii ” au citit ei in Legea circulatiei, ca dupa vanzare-cumparare, pot circula 90 de zile fara sa-si transcrie masina pe numele sau, iar daca-i adusa din strainatate, pot circula 30 de zile cu ea prin Romania… DAR NU SE UITA CIU.CIU.METZII LA ACTUL CARE LE DA DREPTUL SA CIRCULE IN ACEASTA PERIOADA ( certificat provizoriu sau dovada provizorie de circulatie emisa ), DACA ESTE SAU NU VALABIL SI CAND EXPIRA , astfel ca se trezesc pe drum cu masina radiata din circulatie de catre vanzator, sau ca din strainatate, desi in Romania ar fi putut circula 30 de zile , nu i s-a dat dovada de circulatie decat ptr 2-3-4 zile cel mult . Deci, poti circula cu masina cumparata, DAR SA NU FIE RADIATA DIN CIRCULATIE , ori SA AIBA DOVADA DE CIRCULATIE VALABILA .
    Se aude ” pra.s.toi. celovec ” ??? !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here