Tânăr de 19 ani, cu dosar penal după ce a rănit o femeie și a fugit de la locul faptei

220

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Susenii Bârgăului, a rănit ușor o femeie în vârstă de 61 de ani, care se deplasa pe o bicicletă. După cele întâmplate, tânărul a plecat de la locul accidentului. Acesta s-a ales cu dosar penal. 

 

Potrivit IPJ B-N, în data de 2 octombrie a.c., o femeie se afla pe o bicicletă, pe DN17, aceasta a ajuns la intersecția cu un drum săsesc și i-a fost tăiată calea de către un autoturism de culoare roșie, care se deplasa pe aceeași direcție de mers și care a virat brusc dreapta fără a semnaliza. Femeia a încercat să evite impactul, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut, fiind rănită ușor.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat autoturismul în cauză și pe conducătorul acestuia. Tânărul în vârstă de 19 ani, din Susenii Bârgăului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieșit negativ.

Cercetările continuă de Polițiștii Secției 2, fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, precizează IPJ B-N.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here