Un bărbat din Parva, angajat al unei societăți comerciale, a ajuns miercuri la spital, după ce s-a răsturnat cu un utilaj forestier, un TAF, într-o pădure a comunei Parva, din zona Valea Scărișoara, într-o zonă greu accesibilă. Polițiștii și  Inspectoratul Teritorial de Muncă au demarat câte o anchetă de specialitate. 

La locul accidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Năsăud și un echipaj Salvamont.

Potrivit ISU BIstrița-Năsăud, echipajul de prim ajutor SMURD care a ajuns la locul indicat, a găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, conștient.  Acesta prezenta un traumatism cranian și un traumatism toracic, a fost stabilizat la fața locului și predat ulterior echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD care l-a transportat la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea îngrijirilor medicale.

La locul accidentului au fost prezenți și polițiștii.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la fața locului, a fost identificat un bărbat de 64 de ani din Parva, angajat al unei societăți comerciale. 

Din primele verificări a reieșit faptul că acesta se afla pe un utilaj cu care traversa râul Rebra, iar la un moment dat, ar fi căzut în apă, fiind scos de către o altă persoană.

Bărbatul de 64 de ani a fost preluat și transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă, în vederea efectuării de verificări de specialitate.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.