Miss World România, Loredana Salanţă, împreună cu sora ei, Cosmina, scot bani grei de pe urma ninsorilor care au căzut în ultima perioadă în sudul României. Firma celor două bistriţence este una dintre companiile care au fost binecuvântate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) prin atribuirea de contracte de deszăpezire, potrivit Gândul.

Potrivit sursei citate, firma celor două bistriţence – Societatea de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi, cu sediul în Bucureşti –  se luptă cu zăpezile din Dâmboviţa, de pe drumurile DN 61, 7, 72, 72A, în baza unui contract câştigat de la CNADNR, în valoare de 9,73 milioane lei (aprox. 2,16 milioane euro).

În aceste zile, surorile Salanţă se află în însoritul Bali, Indonezia, după cum arată postările de pe conturile personale de Facebook

 

„Loredana este fostă Miss World Romania 2009 şi câştigătoare a Top Model of the World în 2011, iar Cosmina este şi ea fotomodel. Împreună au participat la acţiuni caritabile cu TSD Bistriţa Năsăud.

Secretul succesului lor în materie de şosele, materializat într-un contract de peste 2 milioane de euro, pare însă să se datoreze altcuiva, străin de lumea modei, şi care stă în spatele celor două fotomodele: administratorul firmei este Alin Niculae Ştefan, director în cadrul firmei de asfaltări Romstrade, deţinută de afaceristul Nelu Iordache, arestat pentru deturnare de fonduri. Ştefan are experienţă în domeniu, ocupându-se la Romstrade de autorizaţii, achiziţii şi marketing, iar anterior lucrând la o altă firmă de asfaltări – Consitrans.

Totuşi, preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu (PSD), a declarat pentru Gândul că toate firmele şi-au făcut treaba cum trebuie şi au deszăpezit drumurile din judeţ fără probleme speciale. „Toate drumurile naţionale care traversează judeţul Dâmboviţa sunt la negru. Toată lumea şi-a făcut datoria, nu au fost probleme speciale”, a explicat Ţuţuianu pentru Gândul, adăugând că nu cunoaşte detalii despre firma celor două fotomodele, având în vedere că este un contract atribuit de CNADNR”, scriu jurnaliştii de la Gândul.

Societatea de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi SA a fost înfiinţată abia în aprilie 2013 şi are ca obiect de activitate lucrări de construcţii in drumuri si autostrăzi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.