Decesele înregistrate în SUA din cauza coronavirusului au ajuns joi la 16.400, deşi există semne că epidemia ar putea fi aproape de un vârf.

Oficialii i-au avertizat pe americani să se aştepte la un număr alarmant de decese cauzate de coronavirus în această săptămână, chiar dacă există dovezi că numărul de noi infecţii se aplatiza în statul New York, epicentrul focarului american.

Însă americanii trebuie să reziste tentaţiei de a slăbi măsurile de distanţare socială acum, când au apărut semne de progres în lupta împotriva epidemiei de coronavirus, au declarat joi oficialii medicali federali şi cei din statul New York.

Decesele din SUA, a doua cea mai mare rată din lume, au stabilit noi recorduri marţi şi miercuri, cu peste 1.900 de decese noi raportate în fiecare zi. 

Decesele din SUA au crescut joi la peste 1.600, deşi mai multe state americane încă nu au raportat ultimele cifre.

Cazurile de infectare din SUA au depăşit joi 459.000, în creştere cu 27.000 faţă de ziua precedentă.

sursă: antena3.ro

1 COMENTARIU

  1. NU DISPERATI , ca in Lume sunt peste 8 opt miliarde populatie… asa ca ce-i aia 1-2-10 milioane in total dac-or fi ( zic la intamplare ) ? Ganditi-va cum era daca Dumnezeu ne dadea in cap un ” pcetroi cosmis ” … ce era … si care ” nu este daca… ci cand … ” urmeaza … ! Si daca mor 2-3 miliarde si tot raman destui … ptr ca si Pamantul asta cat credeti ca va mai putea produce mancarea de care avem nevoie toti ?!
    ASADAR FITI OPTIMISTI … VORBA CANTECULUI ” Bi happy ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here