După ce casa unei familii din Cepari a fost cuprinsă de flăcări, comunitatea bistrițeană au pus mână de la mână pentru a-i ajuta. Reamintim că luni, imobilul a fost cuprins de flăcări din cauza unei sobe din tablă, care a supraîncălzit materialele din jurul ei.

În urma apelului la 112, au fost mobilizate trei autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Bistrița. Au sărit în ajuntor și voluntarii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

„Acoperișul casei a fost găsit cuprins de incendiu în formă generalizată, pe o suprafață de cca. 200 mp. Iar la etaj a ars o cameră în totalitate și au fost degradate cu fum alte două încăperi”, au transmis reprezentanții ISU BN.

Intervenția a durat două ore și, din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar flăcările nu au ajuns și la clădirile vecine.

Comunitatea din Cepari s-a mobilizat ca să ajute familia
În casă locuiesc mai multe persoane, printre care și o bunică de 83 de ani, care a suferit un atac de panică la momentul incendiului.

Comunitatea din Cepari a început să pună mână de la mână pentru a-i ajuta.

„Am alocat și noi 3.000 de lei, că doar atât am putut acum. Oricum lumea a început să se mobilizeze, dar orice ajutor e binevenit. Se pot dona și bani, dar și materiale de construcție. Casa e pe drumul care duce spre Tărpiu, în spatele unui magazin care e la drum!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Dumitra, Gheorghe Bălăjan.

Se poate lua legătura cu Florin Todoran – 0764.802.854, iar adresa este Cepari, strada Tărpiului, nr 70.

Cei care doresc să ajute familia cu bani, o pot face donând în conturile de mai jos:

„Dacă vrea cineva sa ajute, e casa părinților mei:
ING: IBAN: RO78INGB0000999911372369
Titular cont: Alexandra Mariana Pintican
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU
Revolut
LT22 3250 0289 4775 8561
RO77 BREL 0005 5078 0205 0100”, a scris Alexandra Pintican pe Facebook.

Citește și: Campionul la box Ciprian Cherecheș, reținut după ce ar fi încercat să „aplaneze” un conflict dintr-un club

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.