Beclenii se pot mândri un finalizarea investiției de la Spitalul Orășenesc. La sfârșitul anului 2015, primarul orașului, Nicu Moldovan preciza într-un material apărut în Gazeta de Bistrița că înainte de încheierea mandatului său, modernizarea instituției se va realiza.

La Spitalul Orăşenesc contribuţia primăriei s-a ridicat la 2 miliarde de lei vechi pentru reabilitare termică totală şi restul de 15 miliarde au venit de la Ministerul Sănătăţii.

Într-o postare pe pagina de socializare, Nicu Moldovan a făcut publice câteva fotografii ce atestă finalizarea lucrărilor și punctat un scurt desfășurător al proiectului.

Geamuri termopan și renovare exterioară completă...
Geamuri termopan și renovare exterioară completă…

„Dacă investiția în educație este o prioritate pentru Beclean, la fel de importantă este și investiția în infrastructura pentru sănătate!

Pentru asta, în anul 2015 s-au derulat lucrări ample pentru modernizarea Spitalului orășenesc Beclean şi a Ambulatoriului Integrat al Spitalului. Lucrările au început în anul 2014, iar din 2016 beclenarii se vor putea bucura de o unitate medicală modernă şi bine echipată. Reabilitarea exterioară a constat în anveloparea termică şi fonică, înnoirea acoperișului, dar şi schimbarea geamurilor vechi cu tâmplărie PVC de calitate.

Investiția de la Spitalul Orăşenesc s-a derulat în mai multe etape consecutive, iar prin această ultimă intervenție spitalul a fost complet modernizat. De menționat faptul că în perioada 2012-2014 s-a lucrat la modernizarea interiorului spitalului și a fost cumpărată aparatură medicală de ultimă generaţie” a declarat primarul din Beclean, Nicu Moldovan.

spit or beclean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.