Șoferul microbuzului care a provocat accidentul din Ungaria a fost reținut de polițiști. Tânărul de 39 de ani este acuzat că a provocat duminică accidentul, pe drumul naţional 42 din Ungaria, între localităţile Berettyóújfalu şi Mezőpeterd. Opt români au fost răniți, iar doi dintre ei se află în stare gravă.

Potrivit poliției din Ungaria, tânărul de 39 de ani conducea un microbuz cu remorcă și din, cauza încă necunoscute, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit violent de un autoturism înmatriculat în Slovacia, notează haon.hu.

Ulterior, un alt autoturism, condus tot de un român, a intrat în cele două vehicule.

Opt români au fost răniți în urma accidentului produs pe drumul național 42 din Ungaria. Șase dintre aceștia au primit îngrijiri la fața locului, iar alți doi au fost grav răniți și transportați de urgență la spital, potrivit Ministerului Afacerilor Externe. „Conform datelor preliminare obținute de reprezentanții oficiului consular, opt cetățeni români au fost răniți în urma accidentului. Dintre aceștia, șase au primit îngrijiri la fața locului, iar ceilalți doi au suferit răni grave și au fost transportați la o unitate medicală din zonă pentru asistență medicală de specialitate”, a transmis Ministerul Afacerilor Externe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here