În acest final de săptămână, polițiștii din Bistrița-Năsăud vor acționa în trafic pentru depistarea și sancționarea tuturor celor care nu respectă regulile de circulație. Oamenii legii vor folosi aparatele radar și etilotest din dotare.

Polițiștii de la Serviciul Rutier și de la structurile de profil din cadrul polițiilor orășenești și din municipiu vor acționa pentru depistarea în trafic a tuturor celor care încalcă regulile de circulație și pun în pericol siguranța atât a lor, cât și a celorlalți participanți la trafic. Vor fi folosite aparatele radar și etilotest”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Având în vederea faptul că în unele zone este semnalată apariția ceții, polițiștii recomandă prudență la volan, asigurarea corespunzătoarea și semnalizarea intenției de schimbare a direcției, creșterea distanței de siguranță între vehicule, folosirea luminilor de ceață din dotarea autovehiculelor.

Șoferii sunt sfătuiți să evite depășirile riscante, care pot deveni extrem de periculoase în condițiile unei vizibilități mult diminuate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here