Un român de 52 de ani, șofer de TIR, a scăpat în mod miraculos cu viață, după ce a fost atacat de un migrant care l-a înjunghiat în gât, aproape de artera carotidă, într-o parcare din Franța, de lângă orașul Saint-Omer.

Românul, care lucrează pentru firma de transport TLC Express, a fost atacat chiar în parcarea companiei, de către un migrant care se furișase în remorca TIR-ului său. Atacul a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 9:30, românul fiind descoperit de unul din colegii lui, acesta alertându-l pe managerul companiei. „Unul dintre șoferii mei m-a sunat în această dimineață, în jurul orei 9.30. Mi-a spus să anunț serviciile de urgență și poliția, pentru că un migrant tocmai atacase un șofer”, a declarat Florian Callens, managerul companiei, potrivit Nord Littoral. Șoferul român a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind apoi transportat la spital, scrie Digi24.ro.

El a fost extrenat câteva ore mai târziu, medicii spunând că a avut noroc pentru că a fost tăiat la doar un centimetru de artera carotidă. Florian Callens a explicat pentru presa locală că șoferii companiei au aproape zilnic probleme cu migranții care încearcă să se strecoare în camioane pentru a putea ajunge în Marea Britanie. Sâmbătă dimineața, șoferul român trebuia să plece în cursă și făcea ultimele verificări atunci când a fost atacat. Românul are nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale. Poliția îl caută pe migrant, acesta fugind după atac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.