foto- arhivă

Tragedie în Târgiu Jiu, după ce mai mulți vecini l-au găsit pe Gigă Giurcă, un cântăreț de muzică populară, în vârstă de 42 de ani, spânzurat în grădina tatălui său din localitatea Iezureni.

La fața locului a fost chemată ambulanța, iar bărbatul a fost transportat de urgență la spital, acesta fiind într-o stare foarte gravă, fiind intubat. Din păcate, Gică Giurcă a murit duminică, 19 noiembrie, în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

Pe pagina acestuia de Facebook au fost postate mai multe mesaje de condoleanțe din partea prietenilor. „Dumnezeu a vrut să le cânți la îngeri! De azi, ne-ai lăsat doar cu amintiri! Dumnezeu să te ierte, om blând!“, este unul dintre numeroasele mesaje. Și soția acestuia a transmis un mesaj: „Dumnezeu să te ierte, iubirea mea! De ce ne-ai lăsat singure? Tu erai un om plin de viață. Nu știu de ce ai făcut chestia asta. Te iubesc și te voi iubi toată viața“.

Se afla în depresie după ce a fost părăsit de soție


Bărbatul era măcinat de depresie, după ce soția lui a hotărât să se despartă de el și să ia și cele două fete pe care le au împreună. El nu a suportat această situație, mai ales că era foarte atașat de cele două fiice. Bărbatul era chiar într-un apel video cu soția sa în momentul în care își punea ștreangul de gât. Vecinii au reușit să-i scoată funia din jurul gâtului, scrie stiripesurse.ro.

Giurcă a lăsat un ultim mesaj pe pagina de Facebook în care le cere iertare celor cărora le-a greșit. Acesta cânta frecvent la evenimente și chiar cu câteva zile înainte de gestul sinucigaș avusese o reprezentație

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.