(PE) Silviu Rus, candidatul Partidului Ecologist Român (PER) Bistrița-Năsăud la funcția de președinte al Consiliului Județean, propune ca toate trecerile de cale ferată din județ să fie dotate cu semnale acustice și luminoase, fapt care ar spori siguranța participanților la trafic. Chiar dacă acest aspect nu ține neapărat de Consiliul Județean, candidatul PER este de părere ca legislativul județean poate avea o mai mare implicare în acest sens.

Rolul unui consilier județean este să vină cu propuneri, propunerile să se transforme în inițiative, inițiativele să se transforme în proiecte de hotărâre, proiectele de hotărâre în hotărâri ale consiliului județean, acestea să aducă un plus calității vieții cetățeanului din acest județ.
Astfel, voi avea o serie de propuneri pe care ulterior aș dori să le transformăm în hotărâri care, cred eu , sunt necesare pentru noi toți.
Propunerea de astăzi:
Toate trecerile de la calea ferată să fie dotate cu semnale acustice și luminoase.
Această propunere are rol în sporirea siguranței participanților la trafic și chiar fluidizarea lui. Nu este normal să mai moară oameni în 2020 din cauza lipsei semnalelor, la fel cum nu este normal să traversezi comuna Livezile într-o oră în zilele de duminică .
Politicienii or să spună că nu ține de CJ acest lucru ci de CFR sau de primării. Probabil. Dar, la fel cum CJ poate construi o sală de sport în Bistrița, un drum intrajudețean sau o școală de comună, poate să intervina și aici, alții fac autostrăzi prin munți și avioane supersonice…
Nu există NU SE POATE !!!
„, spune Silviu Rus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.