Robert Sighiartău, pionul trimis în lupta pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, se agață de orice pentru a-și face o imagine bună în fața electoratului.

Robert, băiat deștept și mare filosof de Bistrița-Năsăud, după ce postează pe pagina sa de facebook citate și clipuri motivaționale, scoate din lada de zestre ce are el mai bun și se agață de orice în lupta electorală. Mai nou, ținta sa pentru a se autopromova a fost centura ocolitoare a localității guvernate de PSD, care falnic se mândrește că în 2020, în primele luni de guvernare liberală, împreună cu ajutorul ministrului Transporturilor, la acea vreme Lucian Bode, și cu primarul Becleanului au început să transforme un vis al beclenarilor în realitate. Singura legătură a lui Robert cu acest proiect este faptul că îl avea drept coleg de partid pe Bode, și atât.

Filosoful de Bistrița-Năsăud crede că atrage simpatia electoratului prin publicare de citate motivaționale care aparțin lui Einstein, Regele Mihai sau Wallace.

Făcând un exercițiu de imagine și să se pună cu buna pe lângă orice liberal care a făcut ceva notabil, așa cum l-a învățat tătuțul PNL-ist Ioan Oltean, Robert l-a lăudat pe colegul său de partid Ilie Bolojan pentru cele 7 pasaje construite în 2 ani de zile la Oradea, după ce a devenit inexistent o vreme din peisajul politic bistrițean, iar locuitorii întrebându-se dacă mai există.

După ce partidul l-a tras pe sfoară, după trecerea lui Ciolacu la guvernare, singura barcă de salvare pe care o mai are Sighiartău ar fi un loc pe listele de la Camera Deputaților, pentru simplul fapt că s-a luptat cu Balaurul Roșu din Bistrișa-Năsăud, dacă pierde alegerile.

Acum, Roberțică vrea și speră să-i fure bucata de cașcaval din farfuria lui Moldovan la conducerea Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, dar rămâne de văzut cum va acționa Moldovan ca să-și apere, cum spunea Mihai Eminescu, ,,sărăcia şi nevoile şi neamul” bistrițean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.