Sidorel-Jidovel s-a retras la vatră! Supărat pe mai-marii săi fiindcă au desfiinţat Doi şi-un sfert-ul la care era şef de oşti pe BN şi risca iar să rămână fără „foncţie”, mai ales că nu i s-a arătat să se reîntoarcă în fruntea IPJ, deşi a sperat asiduu, Sidorel Bodescu a devenit tânăr pensionar.

Dar na, ce să-i faci, efortu-i mare, răsplata mică atunci când te bazezi pe avansări via Palat… Mai ales atunci când joci la mai multe capete… mai calci în străchini… şi „şefii” nu iartă şi nu uită.

Nici măcar de chef de chef în toată regula nu i-a prea ars lui Sidorel, ciripesc nişte vrăbiuţe, şi cică a avut doar vreo 20 de bucăţi de „preteni” de suferinţă împreună cu care să-şi plângă amaru’.

 

 

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

4 COMENTARII

  1. Cum a intrat la Academia asa a si iesit din sistem. Tiptil sa nu se auda. Noroc cu salauanii care in aceea perioada anii 91 erau ofiteri de militi cu multe cunostinte si la scoala de militie de la Baneasa. Si vorba ceea,,cati-ca el!!”.

  2. ….a venit si vremea ta turturelule pacat ca nu ai mai luat si citeva haimanale cu tine care au ajuns in functii pe la economic pe la investigati cadre doar ca erau neamuri cu tine si consateni :)))…om marunt ce esti .
    Codrut

  3. Vai, dar inca sunt multi din astia, care au fost „pusi” de „sus” … in „jos „… fara niste calitati anume in mod deosebit ! Dae. stiti… „calul… pe calul… pe calul… calare ” a lui Paunescu ( odihneasca-se in liniste si buna pace crestina ) !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here