Polițiștii din Bistrița-Năsăud au emis, la finele săptămânii trecute, două ordine de protecție împotriva a doi bărbați agresivi cu partenerele lor și le-au întocmit dosare penale. Unul dintre aceștia este acuzat și de furt calificat și a fost amendat pentru nerespectarea restricțiilor de circulație.

Astfel, sâmbătă 25 aprilie a.c., ora 18.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din Bistrița cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul ei, a fost agresată de fostul concubin care i-a sustras o sumă de bani.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 24 ani, din Bistrița și au emis împotriva acestuia un ordin de protecție provizoriu.

Cercetările în acest caz continuă de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și furt calificat.

Totodată, bărbatul a fost sancționat pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie în afara locuinţei.

În aceeași zi, aproape de miezul nopții, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie din Rodna a fost lovită de concubinul ei.

Sesizați a doua zi, polițiștii au efectuat verificări și au stabilit faptul că femeia, în vârstă de 51 de ani, din Rodna, în timp ce se afla în incinta apartamentului în care locuiește cu chirie, a fost agresată de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din aceeași localitate.

Împotriva agresorului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

1 COMENTARIU

  1. Dar în cazul în care o persoană respectă toate legile și procedurile legale și pentru asta este denigrată, discriminată, hărțuită, și în plus sancționată și mai mult și amenințată și cu toate astea face plângere la autorități, și ce credeți, doamnă jurnalist, în țară asta mori cu dreptatea în mână că autoritățile se ocupă doar de nimicuri să facă vâlvă în sensul că au făcut ceva și nu au clasat tot , că ce e clasat este legal deși să încălcat legea și sau făcut numeroase infracțiuni, abuzuri, sunt clasate că și cum ar fi legale și singurul fapt este că este vorba despre alte persoane, Aceste cazuri vi s-au prezentat vreodată doamnă Liana sau aceste cazuri trebuiesc ascunse că sunt niște personaje protejate de către autorități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here