Este extrem de curios ca o planta care s-a bucurat de recunoastere si apreciere secole la rand este inca extrem de dezbatuta. Desigur, este vorba despre planta de cannabis, folosita dintotdeauna in scopuri medicinale si recreative. 

Planta de cannabis sau de marijuana este una dintre putinele plante care pot fi folosite in intregime, de la frunze, tulpina, radacina, pana la flori si seminte. 

Se spune ca este bine sa iti formezi o parere despre un anumit subiect abia dupa ce afli mai multe informatii despre acesta. Drept urmare, in cele ce urmeaza, te asteapta informatii interesante si diverse curiozitati  legate de semintele plantei de cannabis. 

Sunt legale? 

Sigur ca da! Semintele de cannabis sunt complet legale pe teritoriul tarii noastre, avand in vedere ca nu contin THC si nu sunt destinate cultivarii si nici consumului. Acestea sunt comercializate doar ca suveniruri. 

De unde poti achizitiona seminte de cannabis? 

Atunci cand vine momentul sa achizitionezi cele mai bune seminte de cannabis, este recomandat sa te indrepti spre un furnizor de incredere, cu experienta in domeniu. Legalizeit.ro iti pune la dispozitie produse de cea mai buna calitate.  

Aici vei gasi o selectie impresionanta de seminte de marijuana in nu mai putin de 55 de soiuri diferite. Selectia superioara de seminte este garantata de producatorii renumiti, premiati in cadrul diverselor concursuri internationale de profil. 

Iata doar cateva exemple de branduri recunoscute international care te asteapta la Legalizeit.ro: Greenhouse, Dinafem, Barney’s Farm, Royal Queen, Sensi Seeds, Dutch Passion etc.  

Cate tipuri de seminte exista? 

Semintele de cannabis sau de marijuana sunt impartite in trei categorii, in functie de tipul de planta pe care il vor produce. In general, o samanta de cannabis se poate metamorfoza intr-o planta femela sau mascul. Acest proces depinde de cromozomii X si Y. Conform acestui criteriu, iata care sunt cele trei tipuri de seminte de cannabis. 

  1. Seminte standard 

Plantele provenite din acest tip de seminte sunt 50% masculine si 50% feminine. Cultivate in conditii ideale, acestea pot dezvolta plante feminine. 

2. Seminte feminizate 

Modificate genetic pentru a produce plante feminine, acest tip de seminte isi ating scopul in 95% din cazuri. Motivul pentru care toata lumea isi doreste plante feminine consta in faptul ca acestea pot inflori si inmulti cu usurinta. 

Cunoscut drept „feminizare”, acest proces consta in conditionarea plantelor femela pentru a obtine polen masculin, fara de care semintele nu pot fi produse.  

3. Seminte autoflowering 

Cu o pondere de 95% femele si 5% masculi, semintele autoflowering nu sunt altceva decat seminte feminizate, Indica sau Sativa, care au fost incrucisate cu Ruderalis. In mod normal, semintele de cannabis obisnuite (setul genetic XY) au tendinta de a produce mai multe seminte mascul decat femela. O planta cu doi cromozomi X este femela in 99% dintre cazuri.  

De ce sunt atat de populare? 

Popularitatea acestor seminte se datoreaza abundentei de proteine si de alte substante nutritive pe care semintele le ofera. Acestea sunt o sursa bogata de acizi grasi sanatosi, dar si de vitamine (A, B, D, E), de fibre si minerale (potasiu, sodiu, fier, zinc, sulf). 

Pentru ca nu contin THC, comercializarea este 100% legala in Romania. Consulta oferta magazinului Legalizeit.ro si comanda cu incredere! 


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.