Astăzi, de la ora 14:00, se va deschide un nou magazin PROFI „raftul cu bunătăți locale”, în Bistrița, pe strada Cauza Vodă, nr.28. La evenimentul de deschide va fi prezent și deputatul PSD, Bogdan Ivan.

PROFI susține producătorii locali, întoarcerea la gusturile tradiționale de odinioară, la rețetele strămoșilor noștri pe care le vrea readuse la viață, pentru ca toți să reînvețe ce înseamnă mâncarea curată, tradiția și să se reconecteze la origini. Demersul PROFI este unul inovativ, puternic ancorat în trecut și își dorește să creeze o punte către un viitor al produselor de calitate românești.

În cadrul proiectului „Raftul cu bunătăți locale” se dorește aducerea în magazinele PROFI a produselor micilor producători locali, artizanali, aflați pe raza de maxim 70 de kilometri în jurul magazinelor. În proiect sunt incluse produse tradiționale din categoriile bacanie, gemuri, siropuri, zacuscă, murături, paste, precum și produse proaspete, mezeluri, brânzeturi și panificație.

De asemenea, s-a creat o zonă distinctă, decorată tradițional, cu un impact vizual puternic asupra clienților, decorurile rustice fiind cele care aduc atmosfera de tradițional și creează o zonă caldă, primitoare, care oferă bunătăți de la țară. Totodată, angajații PROFI vor oferi clienților o vânzare asistată, consultativă, ei fiind îmbrăcați în haine tradiționale.

Citește și: Focuri de armă la granița României. Polițiștii de frontieră au intervenit de urgență

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.