La Năsăud se deschide o nouă fabrică și se fac angajări pentru confecţioneri textili calificaţi cu experienţă, operatori calificaţi de maşini industriale cu experienţă în domeniul maşinilor industriale de tighelit cu mai multe ace, mecanici calificați cu experiență în industria tricotajelor și mecanici calificați cu experiență în industria textilă.

Fabrica va fi deschisă de Grupul Bodet & Horst care este un concern orientat spre afaceri de talie mijlocie, cu domenii de afaceri în sectorul textil de producţie şi firme atât în Germania cât şi în afară.

„Prin intermediul produselor inovative de înaltă tehnologie şi a standardelor de calitate extrem de ridicate, concernul nostru a devenit unul din liderii pe piaţă în domeniul stofelor destinate învelitoarelor pentru saltele”, potrivit Radio Transilvania.

Grupul Bodet & Horst, caută:

„-Confecţioneri textili calificaţi cu experienţă
Preferabil în domeniul confecţionării de ţesături grele industriale
O condiţie de bază este flexibilitatea în deservirea maşinilor de cusut.

-Operatori calificaţi de maşini industriale cu experienţă în domeniul maşinilor industriale de tighelit cu mai multe ace
Cunoştinţele de bază ale tehnicii de cusut sunt obligatorii.
Instalarea, întreținerea şi deservirea mașinilor industriale de tighelit cu mai multe ace ale producătorului Emil Stutznäcker (MAMMUT). Apreciem cu precădere experienţa primară cu maşini industriale de tighelit ale producătorului amintit mai sus.

-Mecanici calificați cu experiență în industria tricotajelor
Deservirea şi supravegherea maşinilor de tricotat circulare mari. Înlocuirea pieselor de schimb uzuale.
Apreciem cu precădere experienţa primară ca tricotor pe maşini de tricotat circulare precum şi disponibilitatea de a lucra în schimburi săptămânale.

-Mecanici calificați cu experiență în industria textilă
Instalarea, întreținerea și deservirea utilajelor textile (maşini de tricotat circulare) ale producătorilor Terrot, Mayer + MayerEE precum şi KeumYong. Apreciem în mod deosebit experienţa primară pe maşini de tricotat circulare ale producătorilor amintiţi mai sus”, potrivit aceluiași post de radio.

Cei interesați sunt așteptați cu tocumentele care le atestă calificarea, precum și un CV, în data de 19 martie între orele 10.00 și 19.00, pe strada G. Coșbuc, „la intrarea firmei Intex”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.