Sursa foto: G4media.ro.

Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, a anunțat că PNL va lua o decizie în privința ministrului Lucian Bode până la rotativa guvernamentală, după ce Iohannis s-a trezit din somn și a observat și el că există probleme în ceea ce privește lucrarea de doctorat a ministrului Afacerilor Interne.

„Este o afirmaţie corectă şi firească, în deplină concordanţă cu ceea ce am spus şi atunci când am mai avut declaraţii, şi nu cu mult timp în urmă, pe acest subiect. La nivelul partidului urmează să avem o clarificare şi, în funcţie de aceasta, să putem să luăm decizii până la rotativă. Este un mesaj pe care domnul preşedinte l-a mai dat. În momentul acesta, aşa cum a spus şi dumnealui, analizăm, astfel încât până la rocadă să putem să luăm decizii”, a afirmat Nicolae Ciucă, potrivit Agerpres.

Întrebat despre posibile remanieri guvernamentale înainte de rocada la guvernare, acesta spus: „Am declarat şi declar în continuare: remanierile se fac, nu se ante-anunţă”. Joi, la Bruxelles, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că se aşteaptă ca PNL şi ministrul de Interne, Lucian Bode, să ia ‘foarte în serios’ problemele cauzate de teza de doctorat a acestuia, arătând că se aşteaptă ca ‘cel târziu până la rotativa guvernamentală să se ia o decizie clară’. La rândul său, Lucian Bode a declarat, joi, la Vaslui că a respectat legea în ceea ce priveşte întocmirea tezei sale de doctorat. În replică la afirmațiile președintelui Klaus Iohannis, Bode a dat asigurări că PNL va lua o decizie până la rotativa guvernamentală, astfel încât partidul să nu aibă de suferit. Cu toate acestea, ministrul a dat de înțeles că nu va demisiona, pentru a nu da „satisfacție minciunii și dezinformării”.

Citește și: Un deputat și-a dat demisia după ce a fost prins în timp ce se uita la filme porno

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.