Se anunță proteste de amploare la Primăria Capitalei, după moartea Anei Oros, femeia care a murit după ce a fost atacă de câini în zona Lacul Morii, acolo unde alerga.

Autopsia a scos la iveală faptul că femeia a murit din cauza unei sângerări masive, după ce a fost mușcată de câini în zona aterei femurale. Există voci care spun că femeia nu ar fi fost atacată de maidanezi, ci de câini de luptă, lăsați liberi prin acea zonă.

Bucureștenii însă se tem pentru viața lor, așa că pe Facebook s-a dat mobilizarea pentru protestele care încep în fața Primăriei Capitalei, de la ora 16:30.

Ana, o femeie de 43 de ani alerga pe Lacul Morii din Capitală. O haită a atacat-o şi a mâncat-o de vie. În aprilie, anul trecut, în acelaşi loc, femeia a mai fost sfâşiată de câini. A avut răni extrem de grave şi a rămas cu sechele dureroase. Chiar şi aşa, credea că lucrurile se pot schimba. Era activist de Mediu şi sportiv îndrăgostit de natură. Tragedia vine la zece ani de când Ionuţ, un băieţel de patru ani, a murit muşcat de câini într-un parc din Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.