Primarul municipiului din Bistrița, Ioan Turc, a participat la schimbarea de ștafetă la conducerea garnizoanei din Bistrița. Edilul a amintit cât de importantă este garnizoana militară pentru comunitatea bistrițeană.

„Cu fiecare prilej pe care îl am, evidențiez importanța pe care garnizoana militară o are pentru comunitatea bistrițeană din punctul de vedere al securității, dar și economic și social. Din această perspectivă, comandantul Brigăzii, dincolo de poziția în ierarhia militară, este o personalitate a orașului. Domnul general de brigadă Cornel Traian Scurt este apreciat de camarazii săi pentru calitățile profesionale. Eu îl apreciez ca om și pentru modul în care a amprentat viața socială a orașului. Îi doresc mult succes în tot ceea ce va face și îi mulțumesc pentru faptul că și-a asumat și statutul de bistrițean.


La predarea comenzii Brigăzii 81 Mecanizate „General Grigore Bălan” rămânem pe mâini sigure. Domnului colonel Cristinel Dumitru Colibaba îi urez bun-venit la Bistrița și îl asigur de faptul că municipalitatea îi este alături. Să dea Dumnezeu vremuri de pace!”, a scris Ioan Turc pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.