Scandalul protocoalelor continuă Statul paralel și ilegalitățile

115

În luna octombrie 2018, Camera Deputaților a depus o sesizare la CCR în vederea constatării existenței unui conflict juridic de natură constituțională între Ministerul Public, pe de o parte, și Parlamentul României și Înalta Curte de Casație și Justiție, pe de altă parte. Conflictul a fost cauzat de acțiunile prin care fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi și actualul Procuror General al României, Augustin Lazăr au uzurpat competența Parlamentului de unică legiuitoare, în momentul în care au semnat protocoalele secrete cu SRI. Este vorba despre cele două protocoale date publicității, cel din 2009, semnat de Laura Codruța Kovesi, George Maior și Florian Coldea, și cel din 2016, semnat de Augustin Lazăr și Eduard Hellvig. Miercuri au fost prezentate în şedinţă publică a CCR, punctele de vedere ale Parlamentului şi Ministerului Public.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

1 COMENTARIU

  1. Ma… chestia cu ” Protocoalele ” a fost doar o inventie a unei minti ” cenusii ” si nu neaparat eminente ( ERA SA ZIC DE cea.can.au … da nu zic ) , a cuiva aflat la ” butoanele puterilor ” la un moment dat , pentru ca ASTA-I ROLUL TUTUROR INSTITUTIILOR DE FORTZA PUBLICA DINTR-UN STAT , sa asigure securitatea acestuia, sa asigure ordinea publica si bunul mers al societatii si sa coopereze intre ele PRIN EFECTUL LEGII LOR DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE , in combaterea si starpirea infractorilor care incalca legile din stat – FARA SA FIE NEAPARAT NEVOIE DE NISTE PROTOCOALE .
    Terminati odata cu toate aceste prostii SI REINCRIMINATI INAPOI ” DENUNTZUL CALOMNIOS ” , sa nu se mai poata folosi magistratii procurori de acest ” joc politic ” prin care sa blocheze si „puna pe dreapta ” cel putin o bucata de timp ( pana se termina cercetarile cica … ) al unor politicieni stanjenitori in raport cu opozitia , astfel incat cine face un astfel de denuntz, sa suporte pedeapsa legii cu inchisoare echivalenta pedepsei faptei denuntzate mincinos , ori tendentios , in scop de razbunare sau interese politice advese si care nu se confirma ( lipsite de probe ) .
    Maaaa…. NU EXISTA NICI UN STAT PARALEL … ci exista functionari publici promovati politic de catre cei aflati la butoane la un moment dat si care imediat ce se ” roteste roata ” si vin la putere ” ceilalti „… incep sa ” muste mana ” celor care NU LE MAI DAU ACELASI ” ciolanul ” la ros .
    Este ca si cum ti-ai cumparat un caine, dar pe care in loc sa te imprietenesti cu el, sa-i dai de mancare si sa-l ” tzesali ” macar periodic, vesnic il bati , il alungi de acasa , il harai si bagi bota prin gard la el . Atunci, cum sa nu SARA LA TINE SA TE MUSTE ???!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here