Sindicaliştii Sanitas anunţă, miercuri seară, că au decis declanşarea conflictului colectiv de muncă, nemulţumiţi de discuţiile de la Guvern. De luni, se vor strânge semnături, informează News.ro.

”Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS întrunit astăzi, 13 decembrie şi încheiat acum, a luat act de faptul că negocierile de astăzi cu Guvernul României au eşuat, în sensul că solicitarea noastră de creştere a veniturilor tuturor categoriilor de lucrători din SĂNĂTATE, în anul 2024, a fost respinsă şi a hotărât că, începând de luni, 18 decembrie 2023, toate organizaţiile SANITAS din ţară vor începe strângerea de semnături pentru declanşarea conflictului colectiv de muncă atât în SĂNĂTATE cât şi în Asistenţa Socială”, anunţă, miercuri seară, Sanitas, într-un comunicat de presă.

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu sindicalişltii din Sănătate, iar Executivul a anunţat că s-a convenit debirocratizarea procedurii pentru ocuparea posturilor din sectorul sanitar, care să fie aplicată începând de anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.