Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lunca Ilvei, împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Valea Ilvelor au desfăşurat o acţiune pe linie silvică.

În urma actiunii, au depistat în trafic, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Lunca Ilvei, care transporta cu o autoutilitară 19,48 mc material lemnos fără aviz de însoţire.

„Bărbatul a fost sancţionat cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, a cărui valoare este de 3.896 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării”, informeaza IPJ BN.

Totodată, la data de 22 iunie, în urma unei acţiuni organizate şi desfăşurate de către poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului a fost identificat în trafic, un bărbat, de 60 de ani, din Mureşenii Bârgăului, care transporta cu un autocamion, 9,00 mc cherestea, fără a avea documentele de provenienţă legală.

„Bărbatul a fost sancţionat cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de 4.500 de lei, a fost confiscat şi predat în custodie Ocolulului Silvic Bistriţa”, mai adaugă IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.