Primăria Năsăud a anunțat redeschidere pieței agroalimentare din oraș. Există însă anumite condidții.

Având în vedere prevederile Ordonanței Militare nr.8 din 09.04.2020, art. 3, alin. (1) și (2) vă informăm că, începând de astăzi, 10.04.2020, se redeschide Piața agroalimentară a orașului Năsăud pe toată perioada stării de urgență, STRICT pentru agricultorii care prezintă Certificatul de producător agricol.
„Rugăm producătorii agricoli să respecte normele de igienă și protecție impuse în această perioadă, precum și distanța socială recomandată, pentru evitarea răspândirii COVID-19.
Redăm mai jos, în integralitate, prevederile art.3, alin. (1) și (2), din Ordonanța Militară nr.8/09.04.2020.
Art.3 – (1) Piețele agroalimentare rămân deschise pe toată perioada stării de urgență, strict pentru agricultorii care prezintă certificat de producător agricol, cu obligația respectării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.
(2) Se permite deplasarea producătorilor agricoli de la locul de producție a produselor agroalimentare până și de la piața agroalimentară și accesul în interiorul acesteia, pe baza unei declarații pe propria răspundere și a certificatului de producător”, a transmis primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here